Bestilling av time til vaksinering og forhåndsregistrering gjøres her ►►


Egenerklæringsskjema for Covid-19 vaksine - finner du under skjema -punktet nederst på siden

Timebestilling for ukene 12 og 13 vil kun være for de som er født i 1945 eller tidligere.

Comirnaty fra Pfeizer BioNTech
Når det gjelder vaksine, setter Rakkestad kommune kun vaksiner som er utlevert og godkjent fra Helsedirektoratet. Pr i dag er det kun Pfeizer vaksine som settes. 

Dine data er sikre
Systemet som man registrerer seg i – Remin – er et norskutviklet system med database i Norge. Rakkestad kommune har inngått databehandleravtale med leverandøren, og persondata/egenerklæring som registreres i systemet vil slettes når avtale avvikles.

Veiledere
Rakkestad kommune har utarbeidet veiledere både for timebestilling av vaksinering og for registrering om ønske av vaksinering.

Veileder - bestilling av time til vaksinering

Veileder - forhåndsregistrering


Satt inn ekstra ressurser
Rakkestad kommune har satt inn ekstra ressurser på vaksinetelefonen for å kunne være tilgjengelige ved problemer eller spørsmål knyttet til timebestilling/registrering.

Ring 40402434 hvis du har spørsmål eller trenger hjelp.

2-faktor innlogging
Systemet krever innlogging med 2-faktor. Det er av sikkerhetshensyn og nødvendig for at vi skal vite at det nettopp er du som logger deg på. 2-faktor betyr at du må logge deg inn med Bank-ID brikke eller Bank-ID på mobilen din. Dette er samme system som i de fleste nettbanker i dag.

Prøv igjen hvis du ikke får logget inn
Det er forventet at mange vil logge seg på systemet mandag morgen 22. mars 2021. Dersom du av en eller annen grunn ikke får logget deg på, anbefaler vi at du venter noen minutter før du prøver igjen. Dersom problemet vedvarer – ring vaksinetelefonen 40402434.