Åpningstider Kopla

Dag:Klokkeslett:
Mandag07:30 – 14:30
Tirsdag og torsdag14:00 – 19:30
Onsdag og fredag07:30 – 11:30
LørdagStengt

 

Her finner du Kopla renovasjonsplass

Anlegget har adresse Strømfossveien 135, og ligger langs fv. 124 mot Aremark, ca. 3 km øst for Rakkestad sentrum.

Forbud mot fargede avfallssekker på Kopla

Fra 01.01.22 er det ikke lenger være tillatt å levere avfall i fargede sekker på Kopla renovasjonsplass. De eneste sekkene som tillates ved anlegget er gjennomsiktige avfallssekker. Dette sørger for at vi kan drive bedre mottakskontroll og øke sorteringsgraden ved anlegget.

Det er ikke tillatt å bruke kommunens sekker til plastemballasje for å levere avfall på Kopla. Disse sekkene er kun til plastemballasje og kun for bruk til husholdningsrenovasjon. Sekken til plastemballasje skal knytes og settes fram til renovatøren på tømmedagen. Mer informasjon om dette finner du her.

Selvbetjent

De som jobber på Kopla er ansatt som veiledere, og skal bistå ved spørsmål rundt hvor man skal levere de ulike avfallstypene.
Kopla renovasjonsplass er selvbetjent. Dette innebærer at de ansatte på anlegget ikke skal hjelpe til med løfting og bæring. 

Tunge løft for våre ansatte hele dagen medfører både risiko for materielle skader og stor slitasje rent fysisk. Trenger du hjelp til å løfte noe ut av bil eller av henger må du derfor selv sørge for å ha med deg bærehjelp.