Reker og rosé med Bjørn Furulund

Det skal vanskelig gjøres å finne enn bedre kombinasjon enn lune sommekvelder, ferske reker, deilig rosévin og godt selskap!
Vi fyller bordene med nydelige reker og deilig hjemmelaget tilbehør, mens Bjørn Furulund lærer oss mer om rosévinens spennende verden. Hvordan lages rosévin, hva skiller de ulike stilene og hva bør du kose deg med i sommer? Vi er sikre på at du gleder deg like mye som oss, både til å lære og smake!
Rosévinsmaking (5 viner) og reker med tilbehør 649,-
Reserver bord til deg og dine for å være sikret en helt ultimat start på sommeren: tlf. 90 40 25 15/ post@sluseporten.no
Få også med deg våre andre arrangementer denne helgen:
Velkommen til innholdsrik midtsommerfeiring i Bakergaarden!
Fredag 21.juni
SKOLEBRØDETS DAG
CORNELIS VREESWIJK-KONSERT MED PETER WEMÖ
Lørdag 22. juni
REKER OG ROSÉ MED BJØRN FURULUND
Søndag 23. juni
ST. HANSFEIRING MED RØMMEGRØT OG SPEKEMAT
PS. Vi holder åpent for middag før Soot-pelet til kl. 19 alle spelets dager (ink. midtsommerhelgen). Besøk også Sluseporten båtcafé for mer sommerhygge i Ørje!

Sted

Bakergaarden café

Tidspunkt

22.06.2024
Lørdag Kl. 19:30 - 23:45

Kontaktinformasjon

Nettside

Tlf.: 90402515
Kart