Isak
Rektor Isak Anderssen

Isak Anderssen - rektor

Rektor
Tlf.: 986 31 223
E-post:Isak Anderssen

Isak Anderssen bor på Knapstad i Indre Østfold. Han er utdannet ved Norges Musikkhøgskole, hvor han studerte musikkpedagogikk, cello og komposisjon. Isak har lang erfaring fra kulturskoler og frivillig musikkliv både som dirigent, instrumentallærer og komponist/arrangør, og har gjennom en periode på godt og vel 20 år arbeidet med å utvikle og formidle musikk- og tverrfaglige prosjekter gjennom Rikskonsertene og Den Kulturelle Skolesekken.
Han er opptatt av at kulturskolen skal ha et bredt nedslagsfelt og inkludere barn og unge uavhengig av hvilke forutsetninger som ligger til grunn.
På kulturskolen skal alle få mulighet til å oppleve mestring og utvikling på en trygg sosial arena, med instruksjon fra en dyktig og dedikert lærerstab. Terskelen skal være lav for å bli med på kulturskolens aktiviteter – her er alle velkomne!

Lærer Andrè Kristoffersen ved Rakkestad Kulturskole.jpg privat bilde
Pianolærer Andrè Kristoffersen

Andrè Kristoffersen - piano

Tlf.: 465 05 386
E-post: 
andremaale@gmail.com

Underviser:
Klassisk og rytmisk piano
og
Akkompagnatør/ kapellmester
i kulturskolens produksjoner.      
Holder til:
Øverom 5 på mandager og tirsdager.

Andrè bor i Sarpsborg. Han har utdanning fra Musikkvitenskap i Oslo og Norges musikkhøgskole. Startet med klassisk piano, men har senere gått over til å spille mer rytmisk musikk. Andrè har flere års erfaring med å undervise barn og unge fra gamlebyen Kulturskole. Hyppig brukt som akkompagnatør og frilans musiker, ved siden av å undervise jobber han med fler prosjekter innen kultur. Med bred erfaring tilrettelegger Andrè undervisningen slik at man kan spille pop, jazz, klassist, etc.

Bjørnar Hov underviser grovmessing ved Rakkestad Kutlurskole.jpg
Grovmessinglærer Bjørnar Hov

Bjørnar Hov - grovmessing

Tlf.: 971 64 193 
E-post: 
bjornar.hov@hotmail.com

Underviser :
Baryton, trombone og tuba.

Holder til:
Nærbysalen på tirsdager.

Bjørnar er fra Oslo. Utdanna faglærer i musikk fra Musikkonservatoriet i Tromsø, med hovedinstrument eufonium, og utdanning fra Norges Musikkhøgskole. Fokus på grovmessing i tillegg til å være dirigent for flere korps, og spilt i korps siden han var 7 år. Han er musikalsk ansvarlig på et av NMF`s Sommermusikkskoler

Cato Johannessen  underviser i blåseinstrumenter ved Rakkestad Kulturskole:jpg
Trompet- og kornettlærer Cato Johannessen

Cato Johannessen - trompet/kornett

Tlf.: 918 78 616
E-post:  
c-e-j@online.no

Underviser: 
Trompet, kornett og horn.

Holder til:
Øverom 4 på tirsdager.

Cato er fra Sarpsborg. Hadde Ole Edvard Antonsen som sin trompetlærer, og har i flere år jobbet som militærmusiker og kirkemusiker. Jobbet også ved kulturskolene i Sarpsborg, Askim og Eidsberg som trompetlærer

Hilde Skammelsrud underviser piano og sang ved Rakkestad Kulturskole.jpg
Sang- og pianolærer Hilde Skammelsrud

Hilde Skammelsrud - sang og piano

Tlf.: 482 96 168
E-post: 
skammels@online.no

Underviser:
Piano og sang.

Holder til:
Øverom 5 på onsdager

Hilde kommer fra Rakkestad.
Er utdannet adjunkt og har en årsenhet i musikk. Erfaring gjennom flere år med å synge, akkompagnere og lede kor og trives med å undervise barn.

Christian Berg Tveitan
Slagverklærer Christian Tveitan

Christian Tveitan - Slagverk

Tlf.: 415 40 516
E-post: christian.tveitan@icloud.com

Underviser:
Slagverk.

Holder til:
Øverom 1 i kulturskolebygget.

Christian er fra Vestby, og bor nå på Greåker i Sarpsborg. Av utdanning har han gjennomført et årsstudium innen musikk ved Høgskolen i Østfold og tar for tiden master i musikkvitenskap ved Universitet i Oslo. 

Selv har Christian spilt i korps siden han var 6 år i sitt lokale skolekorps, og deretter ulike voksenkorps. Siden den gang har han vært veldig aktiv innen både janitsjar- og brassband-besetning rundt på østlandet. Han har tidligere jobbet som slagverksinstruktør ved Halden kulturskole, og er også aktiv som dirigent i Halden Skolekorps og Idd Skolekorps.

Emil_Brattested
Gitar- og basslærer Emil Brattested

Emil Brattested - gitar og bass

Tlf.: 995 08 499
E-post: 
emil.brattested@gmail.com

Underviser:
Gitar og bass

Holder til:
Studio på tirsdager og onsdager

 

pressebilde mfløye
Fløytelærer Camilla Brinchmann

Camilla Brinchmann - fløyte

Tlf.: 950 25 070
E-post: camilla.brinchmann@rakkestad.kommune.no

Underviser:
Fløyte 

Holder til:

Øverom 3 på tirsdager.

Camilla er fløytist, pedagog og musikkterapeut utdannet ved Universitetet i Stavanger og Norges Musikkhøgskole. I tillegg til å jobbe som fløytelærer i Rakkestad kulturskole jobber Camilla som fløytelærer i Bøler og Nøklevann musikkorps, og som fløytelærer og musikkterapeut i Rælingen kulturskole.

Danselærer Linnéa Benedicte Müller
Danselærer Linnéa Benedicte Müller

Linnéa Benedicte Müller - dans

Tlf.: 938 29 664

E-post: 
linneabm9@gmail.com

Underviser:
Dans

Holder til:
I Dansesalen
på tirsdager mellom :
17:00 - 20:15

Linnéa Müller er vår nye danselærer som vikarierer for Marlén i første omgang fram til sommeren. Hun er utdannet danser ved Bårdar Akademiet og Copenhagen Contemporary Dance School.
Linnéa har jobbet som danselærer i Mosambik gjennom Fredskorpset og har i flere år jobbet utenlands med forskjellige prosjekter og nå sist; tre år i det spanske dansekompaniet EBC Danza.
Linnéa brenner for formidling av følelser både i ord og bevegelser.
Hun er opptatt av at den enkelte eleven finner sitt eget uttrykk gjennom dansen, og har fokus på å skape trygghet og glede i bevegelse.

 

Tore Høiland Aarrestad Fløytelærer ved Rakkestad kulturskole.jpg
Klarinett- og saksofonlærer Tore Høiland Aarrestad

Tore Høiland Aarrestad - klarinett og saksofon

 Tlf.: 971 12 627

E-post:
tore@aarrestad.com

Underviser: 
Klarinett og saksofon.

Holder til:
Øverom 2 på mandager og tirsdager

Tore er utdannet ved Universitetet i Stavanger der han tok Bachelor i klarinett og pedagogikk, og master i utøvende klarinett.
Spilt i korps fra han var 8 år og var innom Marinemusikken i Horten som vernepliktig musiker før han flyttet til Oslo og begynte å jobbe med elever og korps og har freelancet siden. Tore underviser og spiller i tillegg ved: Bryn Skoles Musikkkorps Bærum og er ansvarlig for kammermusikk innad i korpset og han spiller i "Kvartett Ebano" - klarinett kvartett basert i Bærum.