Onsdag 14. juni - Velkommen fra kl 16:00

kl. 16:00
Konsert med kulturskolen
Rakkestad kulturskole har med sine 150 elever og 10 deltidsansatte lærere fått en ny giv ved å flytte inn i eget bygg. Kulturskolen tilbyr individuell instrumental- og sangundervisning, gruppetilbud i dans og teateropplæring samt åpent musikkverksted. Skolen har et tett og godt samarbeid med Rakkestad skolekorps og Rakkerungene barne- og ungdomsteater, og tilrettelegger også for spennende aktiviteter i egen regi eller gjennom Den kulturelle skolesekken og UKM.

kl. 18:00
Konsert med Svingen Torader
Svingen Torader ble stiftet i 1993 og har i alle år hatt et høyt aktivitetsnivå med konserter i Rakkestad og omegn.

Torsdag 15. juni - Velkommen fra kl 16:00

kl. 16:00
Konsert med Musikkverkstedet
Hver torsdag gjennom skoleåret har Musikkverkstedet et gratis tilbud til barn og unge i Rakkestad. Her kan alle som vil lære om musikkproduksjon eller spille bandinstrumenter under kyndig veiledning av kulturskolens ansatte.
Les mer om tilbudet her: Rakkestad musikkverksted
Brukere av musikkverkstedet er ofte med på ulike arrangementer både i kulturskolens regi og i andre sammenhenger

kl. 17:30
Konsert med Rakkestad skolekorps
Rakkestad Skolekorps er et korps bestående av aspirant, junior og hovedkorps. De har et tettpakket program i løpet av året, og legger inn en konsert på kulturdagene.

kl. 18:00
Ferie og fritid i nærmiljøet
DNT Indre Østfold forteller om sine turer og aktiviteter på biblioteket
og det vises en Camp utstilling fra Utlånsrommet til Rakkestad Frivilligsentral

Fredag 16. juni - Velkommen fra kl. 18:00

kl. 18:00
Musikkquiz med Kåre Kristiansen
Rakkestads egen Kåre Kristiansen kjører en fyldig musikkquiz fra flere epoker. Her blir det mye flott musikk og god stemning.

kl. 20:00
Konsert med Best Age
Coverband fra Rakkestad med låter som passer ypperlig for pub/restaurant og intimkonserter, men også for danseglade. Ble dannet i januar 2020, og består i dag av Finn Galaas, Vidar Storeheier, Birger Trollerud, Hans Elmar Lund, Ole Kolbjørn Kristiansen Per Øyvind Nordberg og Kjell-Olav Nordberg. De har et meget variert  repertoar fra Svend Ingvars til Status Quo.

18-års grense
Billettpris kr. 220 inkl. billettavgift.

Billetter til konserten med Best Age selges via linken her og kan og kjøpes på Rakkestad kino og Rakkestad bibliotek i deres åpningstider og i inngangen på arrangementsdagen.