www.rakkestad.kommune.no

Vaksinesenteret flytter til Aktivitetshuset i Rådhusveien 1, pr. 27.10-21

Vaksinesenter-aktivitetshuset

Fra mandag 25. oktober 2021 flytter vaksinesenteret fra Industriveien 3 – Priorbygget til Aktivitetshuset i Rådhusveien 1. Lokalene ligger i bakgården til Rådhusveien 1, vis a vis Navet Næringshage. Inngang er merket med «Vaksinering». Det gjennomføres vaksinering i nye lokaler allerede fra og med tirsdag 26. oktober 2021. 

Hovedårsaken til flyttingen er at Rakkestad kommune er ferdig med massevaksinering knyttet til Covid 19 og at vaksinering fremover i all hovedsak er knyttet til revaksinering av konkrete aldersgrupper/risikogrupper.

Parkering
Det er noen få parkeringsplasser tilgjengelig i bakgården ved nytt vaksinesenter. Disse plassene kan benyttes av personer med ulike funksjonsnedsettelser som gjør det vanskelig å bevege seg. Alle andre må benytte ulike parkeringsareal i sentrum, f.eks ved jernbanen, "bankplassen", Rådhuset osv. 

Det er de samme personene som bemanner nytt vaksinesenter som tidligere har vært en del av bemanningen i «Priorbygget». Alt ligger godt til rette for at logistikk rundt vaksinering skal være av samme kvalitet som under massevaksinering.

Velkommen til vaksinering i nytt lokale.

Tilknyttede sider

Publisert: mandag 25. oktober 2021, 12:35
Oppdatert: torsdag 4. november 2021, 09:11 Kåre Kristiansen
Tips en venn  Skriv ut

Skjema

Sideverktøy