Starten....

Før jul i 2019 ga Østfoldhelsa kr 300.000  til prosjekt om inkludering og mestring som blir brukt til å danne klubbteamet UKH Rakkestad - med en prosjektleder i 25 % stilling og to klubbarbeidere i 15 % stilling,

Så har Sparebankstiftelsen DNB sponset med kr 300.000 til oppussing av lokalene, og her vil klubbteamet også ha innspill fra ungdommene. 

Dette skal være en arena for vår ungdom i 13 til 18-årsalderen.

Starten er i gang... første kveld med å samle engasjert ungdommen til å være med å sette preg på lokaler, høre forslag for event og aktiviteter er utført og vi ser frem til å kunne ha første åpen torsdagskveld for ungdommen i løpet av førsten av mars.

Vi som jobber på UHK Rakkestad

Martine Thøgersen:
Martine_Klubbteamleder_UKH[1].jpg

Martine er klubbleder og har bachelorgrad som førskolelærer. Hun har senere også tatt utdannelse som yrkesfaglærer (helse- og oppvekstfag) og videreutdannelse i pedagogisk veiledning og organisasjonspsykologi.  Hun har jobbet i barnehage og som faglærer ved helse- og oppvekstfag i videregående skole. Martine ble i desember 2019 ansatt som prosjektleder for arbeidet med å utvikle UKH Rakkestad.

 

Margrethe Movik Lo:
Margrethe_Klubbarbeider_UKH.jpg

Margrethe er klubbarbeider - bor i Mysen og har bachelorgrad i sosialt arbeid. Tidligere har hun blant annet jobbet i barnehage, samt på barneskole og ungdomsskole. Hun har et hjerte for barn og unge og ønsker at ungdomsklubben skal være et trygt og godt sted å være for ungdommene.

 

Andreas Ruud:
Andreas_Klubbarbeider_UKH.jpg

Klubbarbeider og raksting. Mer om Andreas kommer etter hvert!