Kort om stillingen

Rakkestads kommunale barnehager har behov for tilkallingsvikarer.

Tilkallingsvikarer kan ved behov arbeide i flere av de kommunale barnehagene; Bergenhus, Byggeklossen, Elle Melle, Fladstad og Kirkeng. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende av styrer ved en av barnehagene.

Ønskede kvalifikasjoner

Ufaglært, gjerne med erfaring fra barnehage
Barne- og ungdomsarbeider
Barnehagelærer

Egenskaper

Du må være samarbeidsvillig og motivert for å jobbe i barnehage.

Arbeidsvilkår

Lønns- og arbeidsvilkår, rettigheter og plikter for øvrig er i samsvar med de til enhver tid gjeldende lover, forskrifter og avtaler.

Tilsetting er betinget av at det før tiltredelse kan legges fram tilfredsstillende politiattest i tråd med § 30 i barnehageloven.

Rakkestad kommune benytter elektronisk søknadsadministrasjon og kommunikasjon

Søknad fremmes via stillingsannonsen på vår hjemmeside og ved å trykke på valget "Søk på stilling". Søknad og CV legges inn ved å følge veiviser i systemet.

Det er viktig at du som søker er tilgjengelig på oppgitt e-postadresse og telefonnr. Kopi av vitnemål og attester tas med på et eventuelt intervju og skal ikke vedlegges søknaden. Tidligere arbeidsgivere kan bli kontaktet for referanser.

Vi gjør oppmerksom på at navn på søkere til stilling i Rakkestad kommune kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om vurdering for ikke å bli oppført på offentlig søkerliste, jfr. Offentlighetsloven §25.