Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
:

Selvtest, vaksine, koronainformasjon  

Testresultatartikler

Nasjonale regler for ventekarantene, 27.03-21

Karantene er viktig for å begrense smittespredningen og holde samfunnet åpent. I dag varierer de lokale anbefalingene om ventekarantene, og ordningen praktiseres ulikt mellom kommuner. På bakgrunn av anbefalinger fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet innfører derfor helse- og omsorgsdepartementet nasjonale regler for personer i ventekarantene.

regjeringen_opengraph_image200x200

Bekreftet smitte i 9. klasse som var i ventekarantene - elever og lærere i karantene, 27.03-21

Det er i dag bekreftet smitte i 9b, som var satt i ventekarantene fredag. Alle elever og ansatte settes i karantene til svar på test 2 foreligger. Test 2 må tas onsdag. Bestilling må gjøres innen kl 20.00 lørdag.

Bestilling av test til onsdag kan gjøres fra lørdag ettermiddag. Adresse til timebestilling av test er: Timebestilling i Rakkestad kommune | ReMin

Husstandene

Alle medlemmer av elevenes husstander er ute av karantene hvis svar på fredagens prøve er negativ. Testsvar finner man på www.helsenorge.no. 

Elever og foresatte er informert direkte av ungdomsskolen.

Skolegård - ungdomsskolen

Koronatest nr 8219 er tatt i Rakkestad, pr. 10.02-21

Onsdag 10. februar kl 14.06 steg Odd Herman Bjørnstad frem til luken og gjennomførte koronatest nr. 8219. Det tilsvarer innbyggertallet i Rakkestad. Gjennomsnittlig er det tatt 25 tester om dagen siden utbruddet 12. mars 2020.

I følge Statistisk Sentralbyrå er det 8219 innbyggere i Rakkestad pr. 3. kvartal 2020. (Siste tilgjengelige tall fra SSB) Det betyr at vi i Rakkestad nå har tatt like mange tester som det er innbyggere i kommunen. Vi vet ikke om det er andre kommuner i landet som har testet like mange, vi velger å tro at vi er helt i front. Tallet sier ikke noe om hvor mange personer som er testet, men det sier noe annet viktig; at Rakkestad kommune har hatt fokus på testing, å teste mange og teste raskt. 

Odd Herman Bjørnstad tok test nr 8129 i Rakkestad
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6