Du kan velge å spre arrangementet ditt til alle eller kun til de som følger deg og ditt lag eller din forening. Alle som oppretter en arrangørbruker får også sin egen lille "side" med en mikroblogg hvor det kan legges ut informasjon. 

For arrangører ønsker vi å gjøre det mulig å legge inn arrangementer ett sted, og at det derfra sprer seg i flere kanaler, også til Facebook. Alt det som myldrer av liv og røre i en kommune skal være lett tilgjengelig både på nettsider og på mobiler; fotballkamper, konserter, kino, gudstjenester, håndballtreninger osv. Mulighetene er mange, ønskene er enda flere, men at det er stor etterspørsel etter å få raskt informasjon om hva som skjer, å kunne følge arrangementer og få oppdateringer og endringer inn på mobilen, det er vi helt sikre på. Skjer-i er gratis å bruke for arrangører, lag og foreninger og alle andre.

Om ikke veldig lenge vil kalenderen på våre nettsider bli byttet ut med Skjer-i kalenderen og man vil finne de samme arrangementene på våre nettsider, på Skjer-i sine nettsider og på mobilappen.

Sjekk ut http://skjer-i.no/ eller last ned appen for IOS eller Android og sjekk ut hva dette er.

Magne Westli
magne westli.jpg

Tjenesten er utviklet av rakstingen Magne Westlie i samarbeid med kommunene Aremark, Marker og Rømskog, som en del av deres Bolystprosjekt.