Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
:

Digital timebestilling av koronavaksine og koronatest

Send tilbakemelding via Min Renovasjon

Min Renovasjon Web og Min Renovasjon App - Melding

Min Renovasjon App og Web - Melding

Legg inn din gateadresse og søk opp datoene for de neste ukers henting av restavfall-, papp- og papir og plast, og via Melding - her kan du si ifra om det er feks. mangel på plastsekker.

Min Renovasjon Web - tømmekalender for Rakkestad kommune er nettsiden der du får oversikt over hentetider ved din adresse, informasjon om hvilke avfallsfraksjoner som tømmes, returpunkter, sortering,  info om Kopla Renovasjonsplass og kunne gi tilbakemelding via "Melding".

Denne informasjonen er den samme som får opp på Min Renovasjon app.

Min Renovasjon Web
Min Renovasjon Web

Du kan nå søke opp din adresse for henting av husholdningsavfall - samme info som ved å bruke Min Renovasjon app

Om du har bodd i bygda fra barnsbein eller er nyinflytta - så har det ikke vært lett å finne ut av hvilken dag er det henting av husholdningsavfall hos deg. Nå blir det lettere - legg inn adressen og du får opp de to neste hentingene 

Min Renovasjon app - her kan du få varsling på mobilen dagen før henting

Med den nye appen kan du få et varsel kvelden før hentedagen slik at du blir minnet på å sette ut plastsekken, gå ut med avfallet før tømming eller trille fram beholderen. Du velger selv når du vil ha varsel. Varslingen er gratis.
I tillegg til tømmekalender og meldingsfunksjon, finner du også åpningstider for Kopla renovasjonsplass og gjenvinningspunkter for glass og metall i applikasjonen. 

Slik gjør du for å komme i gang med appen:

  • Last ned appen fra Google Play eller App Store 
  • Velg kommunen din
  • Legg inn adressen din, og søk den opp
  • Aktiver varsling: Gå inn på tømmekalender, og aktiver varsling slik at du får beskjed på mobilen før vi henter avfallet hos deg. Velg ønsket varslingstidspunkt. Varslingen er gratis.


 

Annet

En rekke andre kommuner i Norge bruker allerede «Min Renovasjon», noe som sikrer god stabilitet og jevnlige oppdateringer. Dersom du ikke finner din adresse i app´n eller på Websia eller opplever at den viser feil tømmeruter ønsker vi at du gir en tilbakemelding i "Meldingsfeltet" på Min Renovasjon App eller Web.
 Du kan selvsagt også ringe servicekontoret i Rakkestad kommune på telefon 69 22 55 00 om det skulle være noe du lurer på vedr. renovasjon og tømmekalender.

Tilknyttede sider

Tips en venn  Skriv ut