Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
:

Alt om Korona

A A A

Ny mobilmast i Os

Ny mobilmast på plass i Os - 301121 - Rakkestad kommune

Torsdag 30. nov. ble ny mobilmast ved Kullebundveien syd for Stensrudåsen satt idrift. Det er svært viktig for beboere i dette området at det endelig blir god mobildekning opplyser Ole Harald Førisdahl i Rakkestad kommune.  Forbedret mobildekning er beregnet for over 100 husstander i området.

Ny mobilmast oppe i Os - 30112 - Rakkestad kommune
Ny mobilmast oppe i Os - 30112 - Rakkestad kommune

Mobildekning er viktig for alle husstander og også for områder som benyttes til frilufts formål og rekreasjon som fritidshytter, fotturer, fiske, jakt ol.

Kommunen har tatt en rolle i utbygging av nye mobilmaster i mange områder uten tilfredsstillende dekning. Det som gjenstår er dyre utbyggingsprosjekter med færre husstander og som ikke gir lønnsomhet for utbyggere. Kommunen har her bevilget tilleggs finansieringen som er nødvendig for å utbygging av nye master. Det gjennomføres fortiden utbygging av 5 nye mobilmaster i kommunen

Rakkestad kommune håper det kan bli mer attraktivt å bosette seg i spredt bebyggelse ute i distriktene. God mobildekning og et tilfredsstillende bredbånd er en nødvendighet for både skolebarn, ungdom, voksne, eldre og alle i arbeidslivet.

Tilknyttede sider

Tips en venn  Skriv ut

Tjenestebeskrivelser