Hobøl Motorklubb holder til på Greaker i Hobøl. Klubben er landets største når det gjelder trial, og har medlemmer fra mange omkringliggende kommuner. I 2005 og 2007 arrangerte klubben EM i trial. Utleie av trialsykler for rekruttering hver tirsdag kl. 18.00-21.00 om sommeren og på søndager om vinteren.

Momarken Bilbane i Mysen:
De siste årene er det arrangert EM-runde i rallycross på banen som er laget på indre del av travbanen. På Momarken arrangeres også de populære grenene bilcross og crosskart, svært publikumsvennlige bilsportstyper med mye dramatikk og action.

Motorklubben Den Siste Olje, tilsluttet Stikle Bedehus med egen bane på Gjøngerud i Marker. Kjøring vanligvis hver annen lørdag.

NMK Aremark. Klubben har medlemmer fra hele Østfold og Akershus/Follo.
Grupper i klubben: Bilcross senior og junior, rallycross og rally. Aldersgrensen for bilcross er 16 år.

Rudskogen Motorsenter i Rakkestad:
Rudskogen Motorsenter er langt mer enn gokart. Anlegget har også en 1.900 meter lang asfaltbane for biler, og det drives både motorsport og trafikkopplæring. Nå er det store planer for videreutvikling og utbygging på Rudskogen. Senteret har fått status som nasjonalt anlegg. Banen skal bygges ut til å kunne bli testbane for formel 1 og i tillegg kommer motocrossbane og enduro-løype i området. Gokart kan for øvrig kjøres helt fra man er sju år gammel. Det er bilsportens rekrutteringsklasse og i tillegg til banen på Rudskogen er det også en flott gokartbane i Trøgstad.

Skiptvet Motoraktivitetsklubb (SMAK) er tilsluttet Norges
motorsportforbund, Norges idrettsforbund og KFUK/KFUM. Hovedsatsingsområdet er trialkjøring, en ferdighetssport i terreng med motorsykkel, som oppøver konsentrasjon, balanse og styrke. Det er mulig å leie sykkel og utstyr.

Rømskog Motorsport
Motorsportsgruppa ble stiftet etter gryende interesse i lokalmiljøet - det er foreløpig enduro og cross som har fått størst oppslutning. Gruppa har Offentlig godkjent bane ved Karsby i Rømskog. Banen åpnet september 2010.
Tekst og bilde om Rømskog Motorsport: Anita Sletten

Trøgstad Trialklubb KFUK/KFUM. Bane i Kirkeskogen i Trøgstad. Ferdighetskjøring med motorsykkel for barn, ungdom og voksne.

Trøgstad Motorsenter, gokartbane som drives av NMK Trøgstad. Banen ligger rett nord for Skjønhaug sentrum ved RV 22.
Publikum kan enkelte dager leie gokart. Pris og tidspunkt etter avtale.