Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
28. september:

Koronatesting på hverdager, ring servicekontoret 69 22 55 00 mellom kl 08.00 - 15.30. For generelle spørsmål, ring Folkehelseinstituttets koronatlf: 815 55 015 fra kl 08.00 - 15.30

Koronavirus - tips og råd

Informasjon om koronaviruset Covid-19 samt noen gode tips og råd pr. 28.04-20

På disse sidene finner du diverse tips og råd om smitte, sykdom, tips til bedrifter, hvordan snakke med barna, arrangementer osv.

General information about coronavirus in multiple languages,
click here.


Alle personer som har vært i utlandet skal i 14 dagers karantene fra den dagen de kommer hjem. (Egne regler for de med arbeidstakere) 
Les mer om oppdaterte råd for hjemmekarantene og hjemmeisolering

coronnavirus.png

Påsken 2020 - tips, råd og kontaktinformasjon pr. 10.04.2020

Noen etterlengtede fridager står foran de fleste av oss. På grunn av koronapandemien vil den kommende påsken bli annerledes for oss alle. Selv om vi ikke får vært på hytta, i familieselskap, på ferieturer eller andre ting som mange av oss planlegger i påsken, betyr ikke det at vi ikke kan være aktive, sosiale og nyte dagene til fulle. Det er  viktig at vi skaper oss arenaer slik at vi holder kontakt med våre nærmeste, enten via telefon, videosamtaler, gåturer osv. Ikke minst, at vi nyter naturen og er i aktivitet.

Vi har samlet et knippe gode råd og litt informasjon vi håper er av nytte for deg.

God påske-korona

Ofte Spurte Spørsmål (OSS) og svar, fra kommuneoverlege, ordfører og rådmann, pr. 25.03.2020

Koronapandemien har endret vår hverdag og setter oss i situasjoner de færreste av oss har vært med på tidligere. Da dukker det også opp spørsmål hvor det ikke alltid er like enkelt å få svar. I denne artikkelen har vi spurt kommuneoverlege Astrid Rutherford, ordfører Karoline Fjeldstad og rådmann Alf Konrad Thode Skog noen spørsmål vi opplever mange lurer på.

voronavirus.png
1