Hva er det?
Heksas Amulett er et vandrespill som passer for liten og stor. Heksa har stjålet alt godteriet i byen, og vi må lage en magisk mikstur for å knuse amuletten hennes. Hun skal nemlig smelte om alt godteriet til en magisk amulett som hun skal bruke for å kontrollere alle barna i byen med. Og det vil vi jo ikke. Vi må derfor lage miksturen Reksir og knuse amuletten. Og vi håper at alle barna i vår region vil være med og hjelpe oss.
Det er gratis å spille.

Hvordan spilles det?
Ved hjelp av mobiltelefonen skal du gå rundt i Rakkestad og løse oppgaver. Sammen med gnomen, Raknef Hattenaf, skal du løse typiske escape room oppgaver på veien. Oppgavene får du på tlf.
Spillet starter ved i Velhaven lekepark.
Du har da 1 time på deg til å følge ruten som du får oppgitt på telefonen.

I Rakkestad kan du delta på dettee morsomme spillet døgnet rundt, og det er gratis!
Spillet passer for alle aldre. Sammen med Diglee, som står bak flere Escape rooms i Østfold, har vi laget Heksas amulett – et spill på mobil som tar deg med på en spennende runde i bygda. Løs oppgaver, mysterier og rebuser i Rakkestad! Heksas amulett spilles på eget initiativ, når som helst.

Samarbeidspartnere: Rakkestad Næringsråd, Rakkestad Kommune, Rakkestad Handelstand.

Alle arrangement/aktiviteter vil bli holdt i forhold til gjeldende smitteverntiltak for Covid-19. www.rakkestad.kommune.no/koronasituasjon

 

Takk til "blåheksa" ordfører Karoline Fjeldstad, og til heksa fra Rakkestad Næringsråd - daglig leder Ida Marie Ruud Stemmedalen og heksa og edderkoppen hennes fra Visit Indre Østfold, Reiselivskoordinator Grethe Flæsen Elgtun for å kaste igang Heksas amulett i Rakkestad