Min Renovasjon

Med den nye appen kan du få et varsel kvelden før hentedagen slik at du blir minnet på å sette ut plastsekken, gå ut med avfallet før tømming eller trille fram beholderen. Du velger selv når du vil ha varsel. Varslingen er gratis.
I tillegg til tømmekalender og meldingsfunksjon, finner du også åpningstider for Kopla renovasjonsplass og gjenvinningspunkter for glass og metall i applikasjonen. 

Slik gjør du for å komme i gang med appen:

  • Last ned appen fra Google Play eller App Store 
  • Velg kommunen din
  • Legg inn adressen din, og søk den opp
  • Aktiver varsling: Gå inn på tømmekalender, og aktiver varsling slik at du får beskjed på mobilen før vi henter avfallet hos deg. Velg ønsket varslingstidspunkt. Varslingen er gratis.


 

Annet

En rekke andre kommuner i Norge bruker allerede «Min Renovasjon», noe som sikrer god stabilitet og jevnlige oppdateringer. Dersom du ikke finner din adresse i applikasjonen eller opplever at den viser feil tømmeruter ønsker vi at du gir en tilbakemelding til oss i Rakkestad kommune.
Du finner henteinformasjon på våre hjemmesider www.rakkestad.kommune.no som før. Du kan selvsagt også ringe servicekontoret i Rakkestad kommune på telefon 69 22 55 00 for å få vite tømmedagene dine, eventuelt be om å få tilsendt tømmekalender.