En produksjon av og med barn
DRØM er juvelen i prosjektet KOM (Kulturelt oppvekstmiljø), et prosjekt Rakkestad kommune har vært deltager i gjennom tre år. Prosjektet har hatt utvikling av produksjonskompetanse som hovedtema. Prosjektgruppen fra Rakkestad har bestått av ansatte ved Bergenhus skole og Rakkestad kulturskole.

Prosjektgruppen valgte tidlig å ha fokus på barnet og eleven som ressurs i sitt arbeidet, noe DRØM er et godt eksempel på. I utviklingen av forestillingen har elevene skrevet egne dikt, som har blitt samlet til et manus av regissør Knut Erik Rønne. Diktene har også vært utgangspunktet for utforming av musikken når kulturskolelærer og musiker Putte Johander har komponert og arrangert. Videre har elevene laget masker og kostymer til de forskjellige scenene i stykket. Under fremførelsen av forestillingene er det selvfølgelig også elevene som står i fokus, som skuespillere, sangere, musikere, scenearbeidere og ikke minst som styrere av det spennende grafiske verktøyet Tagtool.

Spennende drømmer
I forestillingen får publikum presentert mange av elevenes spennende drømmer. Vi får bli med inn i en sovende verden fylt med godteri, dyr, konger, prinsesser og slott. Det blir leker og venner, monster og mareritt, reiser, popstjerner og penger. Og til slutt våkner vi og forstår at heldigvis var det bare en DRØM.

 

Engasjerte lærere
Bak prosjektet står det mange dyktige, hardtarbeidende og stolte lærere fra Bergenhus skole og Rakkestad kulturskole, som gleder seg til å vise frem deres flotte prosjekt sammen med elevene. Prosjektet har gått over flere år og mange har vært til og fra i denne perioden. De har alle likevel vært viktige for det resultatet som nå kan presenteres. Prosjektgruppen som har hatt det største ansvaret har i den siste fasen bestått av produksjonsleder Aram Rashid og inspisient Wenche Kopperud fra Bergenhus skole, og regissør Knut Erik Rønne og musikalsk ansvarlig Putte Johnader fra Rakkestad kulturskole.

Billetter
Billetter til forestillingene kan kjøpes på Servicekontoret i Rakkestad kommune og Statoil Bergenhus.  Billettprisen er satt til 125 kroner både for barn og voksne.

 

Vi gleder oss til å se deg!