Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
:

Alt om Korona

19 koronapositive torsdag 13.01-22

Koronavirus - informasjon

Torsdag fikk vi tilbakemelding om 19 koronapositive. Dette er prøver tatt 12.01. Totalt denne uken har vi fått meldt om 58 koronapositive. Tester tatt torsdag og fredag er ikke med i denne oversikten.

Mange er bekreftelser på positive hurtigtester. En del er nærkontakter til tidligere smittede og det er jevn spredning i alder. Noen har ukjent smittevei.

De positive påvirker blant annet flere skoler i Rakkestad.

Regjeringen innførte nye regler og anbefalinger gjeldende fra 15.01.

Det er også innført nye krav til isolasjon og karantene.

Koronaforskriften er oppdatert lovverk som er viktig å lese for å finne informasjon. Denne oppdateres ved midnatt for å ta med gjeldende nye regler.

Alle positive hurtigtester skal meldes inn via

Det er stort trykk på sykehus, fastleger og legevakt i vår region og i helse- og omsorgstjenestene i kommunen. Derfor er det viktig at vi alle nå gjør en innsats slik at vi ikke får ytterligere press på tjenestene og at vi får redusert smittetallene.

Husk;

• Hold deg hjemme hvis du er syk med nyoppståtte luftveissymptomer.
  • Test deg, flere ganger hvis nødvendig og symptomene ikke gir seg.
  • Ved positiv test, kontakt servicekontoret og isoler deg.
  • Alle det er anbefalt for bør vaksinere seg både mot korona og influensa.

Tilknyttede sider

Tips en venn  Skriv ut