A A A
Vær fra yr.no
Delvis skyet

Elle Melle barnehage

Tid og rom for alle- med blikk for den enkelte

Elle Melle barnehage - Logo.jpg

I Elle Melle barnehage blir barna respektert og anerkjent for den de er. Her jobbes det kontinuerlig med at barnas uttrykk skal bli sett, hørt og tatt på alvor.
Vi gir barna tid til utforskning, lek, læring og medvirkning ut i fra sitt eget ståsted. Gjennom samspill med andre barn og bekreftelse fra anerkjennende voksne, tilegner barna seg de kunnskaper som kreves i samfunnet. Hos oss skal barna møte voksne som er lekende, nysgjerrige og som sammen med barn, utforsker omverdenen med "barnebriller på!"

Barnehagen jobber med prosjekt som arbeidsform med utgangspunkt i "den gode barneboka og eventyr". Ved bruk av litteratur ønsker vi å gi inspirasjon til barnas lek, fantasi, forteller- og leserglede. Underveis i våre prosjekter reflekterer og samtaler vi med barna ved hjelp av bilder og barnas egne fortellinger. Sammen gjør vi nye oppdagelser og skaper nye historier.
I samarbeid med Rakkestad bibliotek har vi etablert et eget barnehagebibliotek hvor barna låner bøker i barnehagen.

             Logo Elle Melle barnehage

 

 

 

 

Åpningstid: 6.30-16.45

Elle Melle er en kommunal barnehage med 32 plasser fordelt på 2 avdelinger.
Ørneredet: 14 plasser fra 0 - 3 år.
Bjørnehiet: 18 plasser fra 3 - 6 år.

Barnehagen ligger på Holøsåsen, 2 km utenfor Rakkestad sentrum. Vårt flotte uteområdet,  byr på gode variasjoner og rom til utforskning..... i vår spennende "Gruffaloskog".
Nytt av året er en flott "grillhytte" med en liten leirbålplass. Denne tas i bruk til å skape gode fellesskapsopplevelser hvor vi samles rundt bålet, tilbereder mat og har lesestunder. Utenfor porten har vi kort vei til skogområder, gapahuk og akebakke.

Kontaktinformasjon:

Elle Melle barnehage
Bergveien 19
1890 Rakkestad

Telefon: 47 45 27 35

Styrer: Elisabeth Ravneng
Telefon: 992 05 883

E-post: Elisabeth Ravneng@rakkestad.kommune.no

 

Tilknyttede sider

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut